Mindfulness-tibetan-singing-bowls - App for iPhone and iPad.

Tibetan singing Bowls with harmonic sounds.

Use this app as a meditation, where you can balance your chakras with the according colors and sounds from the tibetan singing bowls. We recommend that you use headphones when listening to the Tibetan Bowls, to get the best experience.

The vibrations from the singing bowls provides experiences to lot of your senses.
The app is a contemplation of sounds and color and gives you room for relaxation and peace.

Developed by Bo Kalvslund.

Danish/Dansk.
Brug denne mindfulness app som en meditation, hvor du kan afbalancere dine chakraer med de tilhørende farver og lyde. Vi anbefaler, at du bruger hovedtelefoner, når du lytter til de tibetanske syngeskåle, for at få den bedste oplevelse af lyd og vibration. Vibrationerne fra de syngende skåle giver oplevelser til mange af dine sanser. Denne app er en kontemplation af lyde og farver og giver dig plads til afslapning og fred. Syngeskåle bruges til at heale krop og sind ved en såkaldt klangmassage. Med denne app kan du selv opleve de fantastiske vibrationer som skålene frembringer.

App til iPad

"Danske arkitekter" er en app til iPad, der giver et godt overblik over hvad der er aktuelt blandt de danske arkitektfirmaer. App'en er udviklet i Xcode.

Hent app'en på App Store

Video med 3D effekter

Video med præsentation af arkitekturillustrationer. Videoen er redigeret i AfterEffects og er et eksempel på en tredimensionel måde at vise todimensionelle tegninger på.

Se video på YouTube

Arkitekturillustration

Eksempler på arkitekturillustrationer udført med håndtegnet udtryk og farvelagt med akvarel. Udtrykket kan godt være moderne selv om teknikken er traditionel. Idéer til byggeri udføres.

Se flere illustrationer